zondag 1 april 2012

Notebook for journalist

Als journalist schrijf je artikelen voor kranten, tijdschriften en websites, of maak je reportages
Je werkt veel met laptop.

De notebook for journalist

moet ook een zeer goede en duurzaam toetsenbord, lange laptop-accuduur, moet als 3 jaar (internationale) garantie. Als journalist moet u overal en altijd kunnen werken. U hebt een betrouwbare, laptop nodig die past bij uw werkstijl.
Zeker gaan voor een Dell, hebben ze grote internationale garantie en hun toetsenbord zijn een van de beste op de markt. Het nieuwe platform heeft een zeer mooie levensduur van de batterij en het is ook zeer krachtig. Beste laptops modellen voor journalisten.

Deze laptop is verouderd en bestaat niet meer. De nieuwste modellen van Dell Ultrabooks hier
Nieuwe Dell XPS 14z laptop (onwaarschijnlijk dun,ongelooflijk krachtig), Core i7, Solid State harde schijf, Bluetooth 3.0
Dell notebook for journalist

De ultra dunne laptop beschikt over de nieuwste technologie van de XPS-lijn van notebooks en is minder dan 1 "dik. Met een laag gewicht vanaf en 14" display, deze laptop is perfect voor mensen die veel onderweg, dat de beste prestaties en betrouwbaarheid met de wil te allen tijde. Sneller werken met Intel Core i7 processor. Prijs vanaf 899 euro.

Een laptop van topkwaliteit tegen een scherpe prijs! Kies voor een Dell Inspiron of XPS laptop en bespaar extra geld met deze Dell waardebon&kortingscode (tot 10% korting)!

Journalism Resources. Laptop voor journalist
Journalism resources Dell XPS 14 Ultrabook ►Meer over Notebook for journalist