Laptop voor Journalistiek

Een van de belangrijkste instrumenten van de journalist is nu een computer, laptop of liever Ultrabok. De eisen die eraan worden gesteld is portabiliteit, betrouwbaarheid, lange levensduur van de batterij...
Momenteel is er een nieuw lichtgewicht en krachtige laptop: Ultrabook (met dank aan Intel, die nieuwe en meer krachtige processors ontwikkelt, en ook de naam van de Ultrabook vaststelde voor lichte en krachtige laptops die aan bepaalde normen voldoen). "Ultrabook" verdrong volledig de eens zo populaire netbooks. Naar mijn mening is dit dé perfecte computer voor een journalist.
Dell biedt een aantal verschillende ultrabooks aan met verschillende maten en prijs, de kracht van de processor, RAM, grafische kaart, etc. Naar mijn mening is de Dell-laptop zeer betrouwbaar, met een lange levensduur van de batterij, evenals software voor het verlengen van levensduur van de batterij, zeer goede koeling en natuurlijk krachtige processoren, hoogwaardige beeldscherm, etc.
Maar alle Ultrabooks van Dell zijn duidelijk krachtige computers met meer dan genoeg mogelijkheden voor de journalist. Dell biedt ook een mix tussen tablet en ultrabook met het oorspronkelijke ontwerp: DELL XPS 12 en Dell XPS 10 tablet met toetreding tot een mobiel toetsenbord.
Productie van computers, laptops, ultrabooks is de hele tijd in ontwikkeling: er zijn nieuwe modellen, evenals bestaande modellen krachtiger met betere eigenschappen.
Prijzen voor Dell computers zijn niet goedkoop, maar niet erg duur, vergeleken met de kwaliteit. Dell biedt ook een verscheidenheid aan kortingen en coupons die de kosten van de apparatuur verminderen. De laatste coupons (zij werken voor een bepaalde tijd, meestal een week) kunt u lezen op deze blog. Hoe de coupon werkt kan worden gevonden in deze video, evenals de bovengenoemde blog.
Natuurlijk zijn Dell computers niet alleen geschikt voor journalisten, maar ook voor allerlei verschillende categorieën personen: studenten, ondernemers, gamers(Dell Alienware) en gewoon huisvrouwen. Voor sommige categorieën, zijn er speciale kortingen, zoals voor bedrijven en hun gezinsleden of studenten. Meer informatie vindt u hier.
Dell verkoopt zijn hardware alleen op haar website. U kunt uw computer naar uw smaak aanpassen, op basis van hun behoeften. Nadat de order-to-computer loopt van 1 tot 3 weken. Maar als u sneller wilt bezoek dan de Dell-website. Ook is er is een speciale dienst(Dell Express) waar u de computer binnen twee dagen krijgt.
Dell kortingscodes en aanbiedingen. Dell Ultrabooks laptops deals Dell Ultrabook met extra online korting.
Ultrabooks voor Journalistiek ►Meer over Laptop voor Journalistiek